JELENÉS BUDAÖRS FELETT. Rakó Alex felvétele és leírása:

„Az elmúlt évben több éjszakát töltöttem a szabad ég alatt hullócsillagok fényképezésével Magyarország különböző tájain. [2017.] December 13-án este a választásom egy lakóhelyemhez közeli helyszínre esett, a budaörsi Kő-hegyre, ahonnan terveim szerint a Ikrek csillagkép felől érkező Geminida meteorrajt szerettem volna fényképezni az éjszakai városképpel.

Az első sikeres expozíció után új nézőpontot kerestem. Hátat fordítottam a városnak, és ekkor arra lettem figyelmes, hogy valami kezd kirajzolódni az égbolton. Felélénkült a légmozgás, és pár alacsonyan érkező felhő beúszott a budai hegyek fölé – ekkor tárult a szemem elé a képen látható jelenség. A megvilágításnak köszönhetően a Kő-hegy csúcsán található kereszt és a tőle nagyjából száz méterre lévő Szeplőtelen fogantatás kápolna sziluettje hatalmas méretekben jelent meg az égen egymásra vetülve. A háttérben a csillagok, Budaörs pereme és a budai hegyek láthatók. Az egész jelenés alig pár percig tartott, először a templomtorony, majd a kereszt is elhalványult. Nagy öröm számomra, hogy egy olyan felvételt készíthettem, amelyen egyszerre szembesül a néző a vallás, a természet és az ember kapcsolatával.”

Forrás:facebook

 

FÉNYKÉPES ÜZENET

 
 
 

Október 4-én délután a Szent Anna réten kb. 120-an / Normafa / Szent misén vettünk részt. Mise közben fényképeztem, kb. 10 felvételt
 
készítettem. Nagyon megható volt a mise,hiszen Istenről, Szűzanyáról, Jézusról, és rólunk Magyarokról szólt.Sokan velem együtt gyakran
 
könnyeztünk a meghatottságtól. A felvételeket csak most szombaton a Szkíta-Hun találkozón Parádfürdőn néztem meg,és ekkor vettem észre
Szűzanyát és Jézust az egyik felvételen. Azt hiszem így a világon még sehol nem jelent meg a Szűzanya és Jézus, csak nekünk Magyaroknak.
 
Hatszögletű fényfolyóson jöttek a szeretet és az áldás színeivel. Felettük két oldalt szintén van két hatszögletű fény folyosó,rózsaszínű és lila
 
színekkel, melyekben Angyali kísérők vannak. A gépről a képet nem töröltem le,nehogy valaki kétségbe vonja a küldött kép hitelességét.
 
Ha lehet Józsikám ,küld el ismeretségi körödbe a következő felhívást :
 
Magyarország a Szűzanya öröksége,tulajdona,ezért Ő tőlünk különleges engesztelést kíván,mert országunk csak ilyen módon tud talpra állni.
Az engesztelést a Mennyei Atya és Szent Fia által kijelölt helyen a Szűzanyával együtt kell végeznünk ,azon a helyen ahol a Világ Győzelmes Királynője Engesztelő Kápolnának fel kell épülnie.
 
Jézus üzenete Natália nővéren keresztül :
" Akarom,hogy az engesztelő kápolnát felépítsék ! "
" Amennyiben ezzel, és egyéb terveimmel ellenkeznek,
annyiban késni fog a béke és a kegyelem. "

 
Ima a Szent Korona Népéért!

Istenanya kérünk Téged
Országunkat Te védjed meg
Egyesítsed Nemzetünket
Mutasd nékünk szent Fényünket!

Ébredjen fel a Mag Népe
Szent Koronánk Fényessége
Krisztus Urunk vezess minket
Vigyáznak ránk Csillag Népek!

Ősi Létünk méltósága
Sugározzon e Világra
Fénytudásunk felderüljön
Életünkbe beépüljön!

Dicső Ősök segítsetek
Az legyen, mi Rendeltetett
Atyánk áldása kísérjen
A Magyarság felébredjen!

Sugározzon Égi Fénnyel
Koronánknak minden Éke
Mert Atya, Fiú, Anya lészen
Ki egyesít Szellemlétben!

Mindez legyen meg MOST!